Multidisciplinair team

Milieuvragen? Preventie of veiligheidsvraagstukken? Ruimtelijke plannen of stedenbouwkundige adviezen nodig? Eén overkoepelend project? Wij kunnen de drie brillen tegelijk opzetten. Ons multidisciplinair team brengt alle domeinen samen om uw project te doen slagen. Dankzij onze opgebouwde expertise kunnen we uw vraag vanuit een totaalbeeld oplossen.
 

Wiels & Partners zoekt collega's

Op zoek naar een toffe en uitdagende job binnen de domeinen milieu & energie, preventie & veiligheid
en/of stedenbouw en ruimtelijke planning? We maken graag even kennis! 

Job

Consultant milieu

Beschik je over een getuigschrift milieucoördinator en ben je klaar voor een (nieuwe) uitdaging? We zoeken een nieuwe collega om het team milieu te versterken.

lees er alles over

Nieuws

2019, waar mag u zich aan verwachten?

De aftrap voor het nieuwe jaar werd intussen gegeven. Waar mag u zich in 2019 aan verwachten op vlak van milieu, ruimtelijke planning en veiligheid?

lees er alles over

Nieuws

Kent u de rol van een milieucoördinator?

De functie van ‘milieucoördinator’ werd in 1996 in het leven geroepen in het kader van Vlarem II. Het verplicht aanstellen van een milieucoördinator werd hierdoor van toepassing voor een heel aantal klasse 1 - bedrijven. Hoewel sommige bedrijven doorheen de jaren vrijgesteld werden van deze verplichting, is de functie en het belang van een milieucoördinator niet verdwenen.

lees er alles over
Help je onze plannen doen slagen?

Help jij onze plannen doen slagen?

Nood aan een uitdaging? Op zoek naar een job met flexibiliteit, eigen projecten en verantwoordelijkheden? En dat in een tof team met enthousiaste collega’s waar elke consultant zijn of haar eigen bijdrage kan leveren?

Zoek niet verder… Ontdek onze vacatures en wie weet kom jij binnenkort ons team wel versterken.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Thema's
Ik heb het Privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord.